top of page
shutterstock_271845803.jpg

AVANSERT SMERTEBEHANDLING

ET BREDT UTVALG AV AVANSERTE SMERTEBEHANDLINGER

Smertespesialistene Colosseum fokuserer utelukkende på smertebehandling. Vi har et bredt spekter av avanserte og moderne behandlingsalternativer, og vi håndterer alle faser av kronisk smertebehandling.

 

Vi behandler flere hundre smertepasienter hvert kvartal, og våre leger og spesialister er blant landets aller fremste eksperter på smertebehandling.

INTRAVENØS SMERTEBEHANDLING

Ved intravenøs smertebehandling føres medikamenter direkte inn i blodstrømmen  gjennom en vene, som gir en raskere og ofte mer effektiv lindring.

Intravenøs Behandling
NERVEBLOKADE

En nerveblokade er en injeksjon som målrettet blir plassert rundt en spesifikk nerve eller en gruppe nerver for å "blokkere" smertesignaler som sendes til hjernen.

Nerveblokade
MEDIKAMENTELL BEHANDLING

Medikamentell smertebehandling inkluderer resept- belagte, ikke-steroide, muskelavslappende og antiinflammatoriske legemidler, samt antiepileptika.

Medikamentell smertebehandling
KORTISON INJEKSJON

Kortisoninjeksjoner representerer en viktig behandlingsstrategi for å håndtere vedvarende smerte. Disse smertene kan være resultatet av ulike muskel- og skjelettlidelser.

Kortison Injeksjon
TENS

TENS er en spesifikk smertebehandlings-metode som bruker en liten, bærbar enhet for å sende elektriske impulser gjennom huden til nervebanene for å lindre smerte.

TENS
HYPNOSETERAPI

Hypnoterapi er anerkjent som en verdifull komplementær behandlingsmetode for smerte, med forskning og klinisk praksis som understøtter dets effektivitet. 

Hypnoseterapi
bottom of page